Verksamhet

SeniorNet Vallentuna har Öppet hus på Träffpunkten, Allévägen 10 på måndagar ojämna veckor mellan kl 13-15.

Alla seniorer i Vallentuna som behöver hjälp med ”det digitala” är välkomna. Vill du bli medlem så säg till så hjälper vi till med det också. Från mars 2023 har vi öppet varannan måndag, ojämna veckor förutom annandag påsk. Det betyder 27 mars, 17 april, 24 april, 8 maj, 22 maj, 5 juni och eventuellt 19 juni. 

Det kan handla om att lära sig hur mobilen funkar, skaffa BankID, få hjälp med appar, hur man köper biljetter på Internet eller hur man ringer videosamtal. Eller något annat som rör det digitala livet. Ingen fråga är för liten eller dum. Eller för stor för den delen, vi försöker hjälpa till med allt som rör mobila enheter.

SeniorNet är en ideell förening med lokalavdelningar i hela landet. Vi startade i Vallentuna i början av år 2022.  Vi är seniorer som delar med oss av det vi kan till andra seniorer. Vi är inga experter men vi kan en hel del. De som har kommit till Öppet Hus har alla fått den hjälp de har önskat.
För att få hjälp på Träffpunkten behöver man inte vara medlem, men såklart behöver en förening medlemmar för att överleva på sikt. Som medlem har du tillgång till hela SeniorNet Swedens utbud, och även andra föreningars arrangemang. Du som är intresserad av att bli medlem, klicka på Medlemskap och fördelar, så hamnar du på SeniorNet Swedens sida. I medlemsansökan anger du Vallentuna som förening. Om du har kunskap att dela med dig av;  ange det i din medlemsansökan, så kontaktar vi dig.

 

Uppdaterat i mars 2023 av HF